mandag 21. september 2009

Skal de som ikke er feminister knebles?


Den kontroversielle Anna Anka blir gjest i helgens Skavlan. Til stor forargelse for alle feminister.

Anna Anka, gift med tidligere tiders store idol Paul Anka, har gjort seg bemerket med en rekke utsagn som representerer holdninger kvinnebevegelsen har forsøkt forby de siste 40 årene.

Hun mener kvinnens oppgave er å ta vare på mannen og sørge for at huslige sysler som barnepass og matlaging går rett for seg. I tillegg bør kvinnen - etter Fru Ankas mening - anstrenge seg for å se best mulig ut for sin mann, og sørge for at han er seksuellt tilfredsstilt.


Forkastelige holdninger, ifølge feminister.

Men, om vi i et tankeeksperiment hadde SNUDD på Ankas undertrykkende utsagn, så ville de utvilsomt blitt applaudert av en rekke av de samme feministene som nå kritiserer henne:

- det er MANNENS ansvar å holde huset i orden
- det er MANNEN som skal ta seg av barn og matlaging
- Mannen har å holde seg i form, se bra ut og tilfredstille sin partner


Har feminisme gått over i kjønnsfascisme? Skal kvinner med annet syn på kjønnsroller enn feministene knebles? Skal kvinner NEKTES å velge sin egen kjønnsrolle?

7 kommentarer:

  1. For å snu litt på det: Skal halvfascistiske meninger om begge kjønn få stå uimotsagt? Skal ikke- feminister slippe å bli motsagt? Skal kvinner nektes å debattere med kvinner som vil begrense deres handlingsrom?

    Det virker som en del antifeminister mener det.

    SvarSlett
  2. Når en feminist ytrer sine holdninger møtes hun med applaus.

    Når en kvinne som selv velger en tradisjonell kjønnsrolle ytrer sine holdninger blir hun utskjelt i slik grad at likesinnede tvinges til taushet.

    Hvorfor tør ikke feminister la andre komme til orde uten å ty til ukvemsord og hersketeknikker?

    SvarSlett
  3. Sannheten er at mange kvinne ble tvunget å være feminister mot sin vilje.Hva som kreves for å være feminister ble grovt misforstått med utsagnet som"SKAL VI TA MANNEN IGJEN",Rollebytte.Så mange har mistet sin sensuallitet etter å ape etter manlig atferd som er biolgi betinget eller naturstridig vis-versa.Dette gått over mange kvinne seksual liv som krever mannen orgasme som sin rett uten å bidra til noen som helst.Feministene vil ha både pose og sekk når det gjelder sex.

    SvarSlett
  4. " det er MANNENS ansvar å holde huset i orden
    - det er MANNEN som skal ta seg av barn og matlaging
    - Mannen har å holde seg i form, se bra ut og tilfredstille sin partner"

    Hvor mange har du møtt som egentlig mener dette?

    SvarSlett
  5. Poenget er at feminister fritt får rakke ned på de som mener noe annet enn dem.

    Det har blitt politisk ukorrekt, og blir sett ned på og kritisert på det sterkeste når kvinner står frem og sier at de trives i en tradisjonell kjønnsrolle.

    Mennesker er forskjellige og har forskjellige ønsker og behov.

    Om feministene kunne respektere andres holdninger, så hadde de kanskje blitt møtt med litt mer respekt selv?

    SvarSlett
  6. At Anna Anka mener at det er kvinnens OPPGAVE "å ta vare på mannen og sørge for at huslige sysler som barnepass og matlaging går rett for seg", og samtidig sørge for at han er seksuelt tilfredsstilt, høres nitrist ut.

    Det er vel begges ansvar å sørge for at forholdet og det praktiske husarbeidet fungerer, samme om du er "feminist" eller "machomann".

    Hadde ikke jeg som mann kunnet skifte bleier og lage mat og tørke støv, ville jeg følt meg stusselig. Så får hver enkelt par bestemme hvem som skal ha "HOVEDANSVARET" for de forskjellige gjøremålene.

    Men å dele oppgavene ut fra kjønn, er ganske fremmed for meg, selv om jeg er over 50 år. Føde og amme, greit, men alt det andre vil jeg som mann også beherske. Og ha ansvar for. Ekte mannfolk skifter bleier på unga sine.

    SvarSlett
  7. Ekte mannfolk - og kvinnfolk - gjør det de vil selv, uten å la kjønnsterrorister bestemme for seg!

    Frihet til å velge og gjensidig respekt!

    SvarSlett