torsdag 24. september 2009

Norske veier heller ikke så bra...


VG skriver i dag om kåringen av verdens ti villeste veier.

Norske veier og norske trafikkanter er heller ikke alltid til å spøke med. Det er nå så ille at selv Riksrevisjonen stiller kritiske spørsmål! Se ville videoer fra norske veier her.

Er norsk veistandard bra nok - og er nordmenn generellt for harde på gassen?

5 kommentarer:

  1. Norske politikere skulle vært bundet fast i grøftekantene på noen av "Europa-veiene."
    Veisystemet i Norge er en skam for nasjonen og koster landet milliarder av kroner som følge av uframkommelighet og store materielle skader.
    Det aller verste er at mange mennekser blir drept eller lemlestet for livet.
    Får SV fortsatt styre i dette landet, vil man på sikt stå uten veier, men jernbane fra dør til dør over hele landet. Det er et mysterium at folk ved sine fulle fem (eller???) stemmer dette samfunnsfiendtlige partiet.

    SvarSlett
  2. Trollveien må nå være mye mer komplisert enn Lombard Street i San Francisco! Eller...?

    SvarSlett
  3. At nordmenn er generellt for harde på gassen?

    Det mest dustete jg har hørt på lenge!!!!!!!Er dt noen som ikke kan kjøre bil så er dt oss!!!!!!Bare se åsen dere er i tafikken hver dag!!!!!!HELT LOST!!!!!!!!burde ikke hatt lappen en gang!!!!de som er for harde på gassen som du nevner her er desverre så uheldig at de mister lappen som regel.......eneste trøsta er alle de jevla tullingene som stryker m i trafikken hvert år!!!!en liten trøst!!!!!!!!!!!
    desuten så blir dt meste av de gode gammle veiene som er veldig særpreget ødelagt av utbedringer!!!de burde beholdt de gammle veiene istedetfor å legge en motorvei tvers igjennom et naturområde bare for at folk skal spare tid eller noe annet!!!!!!ikke er det no fint heller!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  4. Med tanke på jernbane i hele landet.. så skulle jeg gjerne likt å se de få til det på vestlandet, spessielt nord-vestlandet uten å måtte sprenge noen masseive fell ut av veien.. Å bygge jernbane der er kostbart og lite produktivt.. men å forbedre veiene som er der, vil ikke være like kostbart og vil faktisk være gjennomførbart på mye korterer tid..

    SvarSlett
  5. Det vil være samfunnsmessig lønnsomt å investere i gode, trygge veier i Norge. Årsaken til at det går så sakte med veibygging i dette landet,er at mange politikere tydeligvis ikke skjønner dette.
    Endel politikere ser på bilen som en uting de helst bør "kneble" mest mulig....De forstår ikke at Norge med sine avstander og næringsliv vil nyte godt av en høy standard på veinettet.

    SvarSlett