tirsdag 22. september 2009

Fjellstøtt nedslag og 20 i stil!


Hopp-esset Lars Bystøl legger opp etter en lang og suksessfull hoppkarriere.

Etter litt formproblemer de siste sesongene tror skilegenden det vil kreve for mye å kommet tilbake i teten igjen, og velger derfor å fokusere på annet enn hopp.

Den langtsvevende nordmannen toppet karrieren med ett gull og to bronse i Torino OL i 2006.


Vi ønsker Bystøl lykke til med sin videre karriere, og håper den joviale idrettsutøveren vil dukke opp på TV f.eks. som ekspertkommentator eller liknende i årene som kommer.

Vi kan trygt fastslå at Bystøl lander hoppkarrieren med fjellstøtt nedslag og 20 i stil!

Hvilket hopp vil Bystøl huskes best for?

Se videoklipp av Lars Bystøl her
Les mer om Lars Bystøl her


7 kommentarer:

  1. Han vil ikke huskes for sin intelligens.. Ingen jobb i nordsjøen med beviselig narkomisbruk.

    SvarSlett
  2. Etter min erfaring er jo beviselig alkholmisbruk og narkotikamisbruk bannlyst ute i Nordsjøen. Kan ikke tenke meg at noen vil ha han der ute.

    SvarSlett
  3. Hva slags utdannelse har han?

    SvarSlett
  4. Syns da e idiotisk at personar som ikkje kjenne lars i heile tatt ska ha fri rett t å slenga ut all dritten dei vil! Syns detta va eit fint innlegg og syns da kunne komme heilt andre kommentara! takk t dekan so veit ALT om alle og ikkje har noko bedre å gjera enn å slenga dritt om andre. han e eit menneske av kjøtt og blod akkurat som de e!

    SvarSlett
  5. Hei, skulle bare si at jeg hater bloggen din. Maken til pretensiøst dritt har jeg sjeldent sett. Det er blogger som denne som gjør meg skeptisk til ytringsfriheten. Skjerp deg.

    Kos og klem fra John kristian

    SvarSlett
  6. Lars vil aldri få jobb i nordsjøen med hans "rulleblad." Slike folk er ein sikkerhetsrisiko offshore.Ønsker han lykke til med ein jobb på land, der hjelpeapparatet er mye nærmere.

    SvarSlett
  7. Jeg jobber offshore og må si at han er hjertelig velkommen ut her. Vil heller ha han her ute enn alle de andre som er mest opptatt av å slenge dritt om andre. DE ER EN FARE FOR SIKKERHETEN.

    SvarSlett