Tre av restaurantene som er med på årets "Hellstrøm rydder opp" har gått konkurs etter Hellstrøms sjokkterapi.
Problemet er som oftest gammel gjeld.
Det er ikke tvil om at Hellstrøm kan sine ting. Dårlige restauranter forvandles til publikumsmagneter under den dyktige mesterkokkens ledelse.
Og hadde restaurantene fått hjelp litt tidligere, ville de sannsynligvis overlevet.
Men Hellstrøm ønsker "vanskelige saker" å jobbe med. Og i vanskjøttede restauranter er ofte økonomien dårlig.
Altså: Når man trenger hjelpen får man den ikke fordi det ikke er ille nok. Når man så omsider er herjet nok til å få hjelp er det ofte for sent...
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Foruten rågod på mat er Hellstrøm en mester i å etablere forståelse for at en organisasjon må fungere og ha en god og tydelig leder. I "dulle"samfunnet" vårt er det behov for Hellstrøm-rydding både her og der.Mange norske lærerre burde trene opp stemmebåndet i fjæra.
SvarSlettAt stedene gikk konkurs skyldes nok mye gammal gjeld og at Hellstrøm kom inn for sent.
KNUT
Og du Knut, burde ha gått på skole enda litt lengre - fy pokker for vanvittig dårlig norskkunnskap!
SvarSlett