lørdag 19. september 2009

Clean shit or die!


Laboratorieteknikeren som er siktet for å ha drept sin kollega og deretter skjult henne inne i en vegg i USA var kontrollfrik ifølge kjente.

Det viser seg nå at en krangel om hvorvidt den drepte gjorde en god nok jobb med å holde laboratoriets musebur rene kan ha utløst drapet

Den drapstiltalte mannen skal tidligere være anmeldt for voldtekt mot sin daværende kjæreste. Vi aner konturene av en lite sympatisk personlighet.

I USA er vold på arbeidsplassene et økende problem.

Hvordan er det her hjemme? Behandler vi våre kollegaer med respekt, eller er det mye vold også på norske arbeidsplasser?


5 kommentarer:

  1. Håhå, for et billig blogginnlegg.
    "Hvordan er det her hjemme?", det kan du jo spørre om nær sagt hva som helst. Og dette følte du var så bra at du ville legge link til på dagbladet sin artikkel?

    SvarSlett
  2. Stiller meg 100 % bak anonym 1 - dette er bare tåpelig.

    SvarSlett
  3. Det står ingen steder i selve artikkelen at det hadde noe med renhet på museburene å gjøre, bare spekulasjoner som er fremhevet i overskriften. Fikk du med deg at fyren hadde misbrukt jenta seksuelt ved et tidligere tidspunkt og at hun skulle gifte seg (med en annen) noen dager etter at hun ble myrdet?

    Det er selvfølgelig også bare spekulering å si at det hadde noe med saken å gjøre, men det er ihvertfall litt mer sannsynlig.

    SvarSlett
  4. Psykopat uten hemninger. Katalysator for drapet er sannsynligvis at han har blitt motsagt eller at hun ikke gjorde som han sa.

    Finnes desverre personer med et så forvrengt verdensbilde at om deres oppfatning av tingenes tilstand ikke blir godtatt av andre så må de ty til vold eller psykisk terror.

    SvarSlett