fredag 18. september 2009

Flaks det ikke var solgt!


Å benytte ukjent flyttebyrå uten å sjekke referanser er en risikosport ifølge Dagbladet. Tidligere i dag leste vi om kvinnen som hadde mistet flyttelasset sitt.

Nå har flyttelasset kommet til rette. Vi tør vedde på at eieren er overlykkelig. Alt hun eide kunne jo like godt vært solgt som tyvegods. Man vet aldri.

Moralen i denne saken må være: Sjekk alltid referanser før du overlater alt du eier og har til fremmede mennesker!

Er vi nordmenn for naive når vi leier flyttebyrå, håndtverkere eller andre som håndterer eiendeler for store summer?

3 kommentarer:

  1. Benyttet oss av Oslo Flyttebyrå (Torkjell Baltzersen) i sommer. Nettsiden hans så profesjonell ut og han svarte raskt på prisforespørselen vår. Inntrykket vårt ble snudd opp ned så snart oppdraget startet. Maken til useriøs drittsekk skal man lete lenge etter.

    Forsinkelser og avtalebrudd uten endestykke. Når tingene først kom frem(et døgn forsinket), var flere av gjenstandene skadet. Til tross for at det var betalt for forsikring, viser det seg Baltzersen ikke har en slik. Gods som manglet ble, etter utallige purringer, levert 3 uker senere.

    Vi ble dessverre lurt, og jeg vil derfor på det sterkeste fraråde andre å benytte seg av Torkjell Baltzersen. At han er rimelig hjelper lite når gods forsvinner og blir ødelagt. Når man i tillegg ikke kan stole på vedkommende, ender flyttingen opp som en meget frustrerende opplevelse.

    SvarSlett
  2. For en tulling! Han må jo være fullstendig talentløs og virkelighetsfjern? Bar måten han har holdt folk hengende i månedsvis med stadig nye forklaringer, og at han avtaler møter med folk uten å møte opp selv. For en idiot. Han skulle vært banka opp. Det er anstrengende nok å flytte uten sånne tullinger. Innen Oslo vil jeg anbefale Grünerløkka Flyttebyrå, de var veldig greie da jeg skulle flytte.

    SvarSlett
  3. Vi benyttet oss av samme person i starten av 2012. Flere verdifulle ting var ødelagt og han kom stadig med bortforklaringer vedrørende forsikring,svarte ikke på telefoner og når han endelig tok seg tid å svare sa han bare "bla bla bla, du har ikke bedre ting å gjøre". Han har lyvet om medarbeidere og jeg vet at han har benyttet seg av svart arbeidskraft. Maken til en kriminell samvittighetsløs drittsekk skal det godt gjøres å finne. Nå skal saken for foliksrådet og jeg vil på det sterkeste fraråde noen til å benytte seg av denne syke mannen!

    SvarSlett