tirsdag 15. september 2009

Like blond som Siv?

Stortingets yngste blir den 22 år gamle FrP representanten Mette Hanekamhaug fra Molde.

Hun beskrives som et usedvanlig politisk talent av sine partifeller. Hennes motstandere derimot, kritiserer henne for å ha uttalt at hun ikke anser bøker for å være kultur.

Vi har allerede lagt merke til hennes raske replikker. Senest da hun
sammenliknet Stoltenberg med Lommemannen. (Forøvrig blir hun selv sammenliknet med Sarah Palin)

Hva mener du? Er hun like blond som Siv, eller har vi her foran oss en uslepen diamant av et skarpskodd politisk stjerneskudd?

Feel free to comment!

1 kommentar:

  1. - Jeg sa vel at Jens Stoltenberg har hendene så djupt i lommebøkene til folk at han kan kalles lommemannen, sier Mette Hanekamhaug til Romsdals Budstikke.

    - Nå burde Fremskrittspartiet umiddelbart beklage og rydde opp i dette. Det er en oppgave for Siv Jensen, sier partisekretær i Arbeiderpartiet, Raymond Johansen til VG Nett.

    Han fikk vite om uttalelsen torsdag ettermiddag og reagerte sterkt.

    - Dette er så respektløst overfor de ofrene og deres familier. Det å forsøke å gjøre seg morsom på de tragediene som denne såkalte lommemannen er tiltalt for reagerer jeg på. I tillegg er dette respektløst overfor landets statsminister, sier han.
    -----------
    Det som er respektløst er ikke en flåsete uttalelse fra en ung jente, men at Johansen faktisk skyver ofrene for lommemannen foran seg i sin overdrevne iver etter å gjøre en fjær til fem høns for å ta Hanekamhaug.

    Tåpelig reaksjon fra Johansen.

    SvarSlett