lørdag 19. september 2009

Sjalu kvinnfolk og pipende feminister...


Eva Lundgren kritiserer Skavlan for å seksualisere kvinner i sitt talkshow.

Hun reagerer blant annet på at han "snakker dårlig med kvinner" og velger å flørte mest med de under 40. Forøvrig trekker hun paralleller til andre karismatiske ledertyper med apell til kvinner.

At Skavlan småflørter litt med damene han har med seg i showet ser ikke ut til å plage hverken de kvinnelige deltakerene eller TV seerene - Skavlan ER populær blant kvinner flest!

Vi er vel igrunn litt lei av bedrevitende damer som kritiserer menn for å gi oppmerksomhet til vakre, unge og vellykkede kvinner.

Felles for slike er gjerne at de selv er mindre attraktive, og sjelden får den type positiv oppmerksomhet som Skavlan "utsetter" damene i sitt program for.

Hva får feminister til å rakke ned på enhver mann og kvinne som åpenlyst innrømmer at de tiltrekkes av vakre utgaver av det motsatte kjønn?


7 kommentarer:

  1. Eva Lundgren er en sjalu, galen kvinnepopulist med manglende utviklede sjelsevner noe som er bevist mange ganger i alle skandalene rundt henne. Hun operer idag beskyttet under vingene til sine feministiske "avundsjuke" mannsdikriminerende medsøstre i makteliten i Sverige, hvor hele kvinnebevegelsen opererer etter rene Cosa Nostra metoder hvor de bl.a. bevilger sine egne organisasjoner store penger over statsbudsjettet. Søk på nettet under ROKS-skandalen fra midten av 2000-tallet hvor Lundgren var en meget sentral aktør. Jeg trodde kriminalitet var straffbart, men det er det ikke når det er feministene som står på barikandene, de forsøker bare å forsvare seg mot de forferdelige mennene og det underskylder deres overgrep og kriminelle ageerende. Utrolig samfunn vi lever i!!!

    SvarSlett
  2. Lurer på hvor lenge det er siden kjærlighetslivet hennes fungerte...

    SvarSlett
  3. Anonym: Det er lenge siden jeg har hørt en feminist vrenge av seg så mye bittert sludder som du klarer å presse ut. Du setter deg sjøl ned på et lavnivå som du tillegger feministene.

    At noen kommer med uttalelser som er helt på trynet behøver ikke å bety at alle feminister er enig med henne.

    Denne påstanden er også en helt tullete generalisering: "Hva får feminister til å rakke ned på enhver mann og kvinne som åpenlyst innrømmer at de tiltrekkes av vakre utgaver av det motsatte kjønn?"

    Anser meg selv som feminist - men oppgulpet som presses ut på denne siden kjenner jeg meg overhode ikke igjen i. Både Eva Lundgren og Fredrik Skavland fremstår for meg som helt uinteressante personer - og særlig i forhold til likestillingsspørsmål.

    SvarSlett
  4. Oida, så fornærmet den anonyme feministen ble. At noen vil kalle seg feminist er egentlig helt utrolig.

    Feminisme er ideologi, som faktisk ikke har noe med likestilling mellom kjønnen å gjøre. Feminisme er kun kvinnesakskamp med slike som Eva Lundgren som frontfigurer. At noen med viten og vilje vil sette seg i samme kategori som henne og andre slike mannehatende feminister, er helt vanvitttig.

    Når Eva Lundgren sammenligner Skavlan med en psykopatisk manipulerende morder, viser det hva feminisme går ut på. Demonisering av menn, og forherligende av kvinnen. Menn er roten til alt ondt på jorden, og feminismen skal frelse verden...

    SvarSlett
  5. "At Skavlan småflørter litt med damene han har med seg i showet ser ikke ut til å plage hverken de kvinnelige deltakerene eller TV seerene - Skavlan ER populær blant kvinner flest!"
    Ja, det er ikke noe argument, for det er jævla mange kørka damer her i verden. Faktum er at Lundgren, som jeg ellers mener er helt sinnsyk ("alle menn er dyr", mener hun), i dette tilfellet har helt rett. Mannen lyser av en arroganse og narsissisme (uten noe reelt grunnlag) som altfor mange kvinner desverre fascineres av. Desverre har han heller intet intelektuellt alibi for sin overdrevne selvsikkerhet; mannen er jo ikke bare kunnskapsløs, men stokk dum. Hans eneste fortrinn er gode sosiale kunnskaper, og denne selvsikkerheten som i noens øyne visstnok virker "karismatisk". Han fremstår for meg som en kryssning av Helge Fossmo og Ari Behn. Blæææh
    Øyvind

    SvarSlett
  6. Hva som forunderer meg mest av alt er at hvordan noen i det hele tatt kan være tiltrukket av en mann som mest av alt ligner på en kanin med lubne kinner?
    -i bestefall en hamster!
    Har aldri på noen måte syntes Skavlan var kjekk.Jeg tror han er veldig usikker på seg selv og har behov for å invitere og menge seg med berømte og pene mennesker for å føle seg vellykket. Synes det er noe ekkelt med ham!
    Den som finner på å invitere Ari Behn til sin show ....ugh sier jeg bare: ugh!!

    SvarSlett
  7. "Lurer på hvor lenge det er siden kjærlighetslivet hennes fungerte..."

    "Lundgren har tre barn fra sitt første ekteskap, og er samboer med en politisk konservativ svensk forretningsmann. Hun er bosatt i Stockholm." (kilde wikipedia)

    SvarSlett