fredag 18. september 2009

Amerikanske tilstander?

Politiet konfiskerer prostituertes mobiltelefoner, og kvinnelige betjenter svarer når kundene ringer. På denne måten lurer politet sexkjøperene i fella. Nå vil regjeringen diskutere denne praksisen.

De prostituerte selv er naturlig nok opprørte over politiets fremgangsmåte, og mener dette skader kvinnene vel så mye som det rammer kjøperene.

Spørsmålet er om politiet her bruker litt vel drastiske metoder for å stanse relativt ufarlige kriminelle. Telefonavlytting (som dette grenser tett oppunder) benyttes jo ellers bare ved mistanke om svært alvorlig kriminalitet.

Man kan ledes til å tenke på "police video" serier fra USA, hvor politiet mer eller mindre direkte fremprovoserer en kriminell handling for så å arrestere gjerningsmannen.

Ønsker vi at politiet kan bruke slike metoder mot småkriminalitet også her til lands?

4 kommentarer:

  1. FUCK SNUTEN! ALLTID GÅ MED GØNNER! stopper dem deg er det enten deg eller dem uansett.. så skyt dem!
    SÅ HAR DU 2 MINDRE PIGS i verden!

    SvarSlett
  2. Skader kvinnene, huh? Det skader vanlige norske jenter å se hva som foregår på gaten etter mørkets frembrudd! Vi har krav på beskyttelse, ikke? Vi har krav på å kunne ferdes på veier som er bygget av våre skattepenger når på døgnet vi måtte ønske uten å måtte se på dette. Det er kvalmt, verken mer eller mindre!

    SvarSlett
  3. @Anonym kl 00:55
    Hvis det skader vanlige norske jenter å se slikt er det noe galt med vanlige norske jenter. Hvis dette gjør deg kvalm trenger du å fjerne skylappene dine. Du må være bortskjemt og fullstendig virkelighetsfjern. Kanskje du selv er blitt skadet for livet av å lese blader ala Romantikk, som kan gi late jenter en kjønnsrollemønsteroppfatning som ligger milevis fra menns natur?

    SvarSlett
  4. Alle som ønsker å bli kvitt denne tullete loven bør melde seg på "alle kjøper en hore dagen" på Facebook:

    http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=136806773010504

    SvarSlett