lørdag 19. september 2009

Kan vi få slippe...?


"Skal vi danse" ligger an til å bli en seersukesess også i år. Men hvor mange ser programmet frivillig?

Samme hvor mye menn påstår at de er sjefen i huset, så tyder seertallene til "Skal vi danse" på at makten over fjernkontrollen ikke er total.

Det er gode grunner til å tro at den feminine halvdelen i de tusen hjem trumfer igjennom sine ønsker, og mannen i huset tvinges se dans midt i beste sendetid.

Slikt blir det fort gode seertall av.

Hvordan er det hjemme hos deg? Er det han eller hun som velger "skal vi danse"?


5 kommentarer:

  1. Det er definitivt meg! Men jeg syns jeg fortjener det, i og med at jeg lar ham få se omtrent akkurat hva han vil (les: Discovery) resten av uka..

    SvarSlett
  2. Kan vi få slippe bloggen din?

    SvarSlett
  3. Les en bok, gå en tur, surf på nettet, gå på kino, treff noen venner eller finn deg en hobby, så har du noe å gjøre mens din kjære ser Skal vi danse.

    Og hvis du går glipp av et annet program som går samtidig, skaff en PVR, en gammel VHS-opptaker (kan du sikkert få gratis), harddiskopptaker, ekstra TV eller lignende så du kan ta opp ditt program og se etterpå.

    For ikke å glemme makten du kan få over fjernkontrollen resten av uke om du lar din kjære få lov til å se Skal vi danse :-)

    SvarSlett
  4. Til rasmus:

    Nok en gang kommenterer du at du ikke vil lese bloggen vår. Point taken.

    Men vil du ikke lese denne bloggen - hvorfor kommer du igjen og igjen?

    Bruk heller tiden på noe du trives med. Som å legge ut bilder av deg selv i gaypositur, skrive om hvor fantastisk (*latter*) du er, beskue navlen din eller annet du liker å pusle med.

    http://theageofrasmus.blogspot.com/

    Til din orientering kan jo nevnes at denne bloggen har flere lesere før lunch hver eneste dag enn din blogg har hatt tilsammen siden tidenes morgen.

    Så nei, rasmus. Vi slutter nok ikke å blogge.

    Men kanskje du kan mobilisere en smule mandighet, og slutte å sippe?

    SvarSlett
  5. Ka du meina me navnet på bloggen, "sett fra en annen vinkel"? Du ser jo alt fra nøyaktig samme vinkel som alle andre, da spesielt db og vg som du jo voldtar med bloggen din.
    Forøvrig e d et uomtvistelig faktum at husmødre e den største målgruppa for dei kommersielle kanalane, så nyheten din i se sjøl e ubegripelig kjedlig.

    SvarSlett