fredag 18. september 2009

Nei, det var IKKE flysyke....

Mattilsynet har avdekket feil og mangler ved hygienen på 17 av spisestedene på Gardemoen.

Dette er ikke bra. Om 100 passasjerer på et langdistansefly plutselig må på det lille rommet samtidig kan vi jo tenke oss hvordan det vil bli.

Har du vært litt ekstra uggen på flyturene i det siste, så vet du kanskje hvorfor nå?

7 kommentarer:

  1. Hallo? Enhver som rusler omkring og venter på flyet sitt ser vel at det stort sett ikke er bra forhold? Spiser aldri der! Evt kjøper en banan el lign i koisken.

    SvarSlett
  2. Det er bare å se på forholdene på spisestedene i avgangshallen utland. Ved sitteplasser langs vinduene ser det ut som det ikke er gjort rent siden flyplassen åpnet.

    SvarSlett
  3. Det er skitten og dyrt der og det i verdens rikeste land. Jeg skammer meg ovenfor turister som kommer til Norge og ser dette, for et første-inntrykk de får av landet vårt.

    SvarSlett
  4. Fint dette kom fram nå. Vi skal fly fra Gardermoen i morra, vi stopper nok heller et sted på vei dit for en matbit, enn å risikere helsa på flyplassen...

    SvarSlett
  5. Ikke bare spisestedene er møkkete! Renholdet på resten av flyplassen er skandaløst, vi som jobber der vasser i hybelkaniner og søppel og puster inn luft som er så full av støv og skitt at det MÅ være farlig! Ta en titt i kriker og kroker neste gang du er innom!

    SvarSlett
  6. Ankom Gardermoen i går ettermiddag og i påvente av avgang innland og veldig sulten, kjøpte jeg en kyllingostepølse på Franks i ankomsthallen. Har nå sittet på do i 24 timer.....

    SvarSlett
  7. Det värsta måste väl i så fall vara att Gardermoen blivit rankad som en av de renaste flygplatserna i världen. Läste det i någon avis i somras... Man kan ju undra hur alla andra flyplatser i världen ser ut då!

    SvarSlett