fredag 18. september 2009

Kanskje de heller stemmer på strengere innvandringspolitikk?

Al Qaida fremsetter klare og konkrete trusler ovenfor Tyskland i forbindelse med det forestående tyske valget. Det skal gå Tyskland ille, påstås det, om det ikke blir full tilbaketrekning av tyske styrker fra Afghanistan etter valget.

I trusselvideoen hevdes det at tyske sivile selv er delaktige og ansvarlige for krigen i Afghanistan, og således må ta konsekvensene av dette.

Muslimer bosatt i Tyskland vil "få beskjed om hva de kan gjøre" såsnart Al Qaida er ferdig med de innledende terroraksjonene.

Spørsmålet er vel om ikke disse truslene nører oppunder det allerede ulmende fremmedhatet og skaffer sympati for ytterliggående rasistiske grupperinger i Tyskland.

Dessuten virker disse truslene så konkrete og så skremmende at selv den jevne tysker nok tenker over sitt syn på innvandrere og mennesker med annen religion en gang til.

Hva er det farligste med disse truslene? At det faktisk kan skje terroranslag, eller at fremmedhatet utløser opptøyer og kamper mellom etninske tyskere og innvandrere?

25 kommentarer:

  1. Nå kan de angre på at de har sluppet så mange muslimer inn i landet sitt. Jeg er etterhvert ganske lei av at resten av verden skal holdes som gisler av fanatiske muslimer. Hvordan blir verden egentlig hvis alle skal føye seg etter kravene fra disse? Man må knuse disse galningene med alle tilgjengelige midler. Og man burde kanskje begrense innvandringen av potensielle femtekolonister?

    SvarSlett
  2. Nettop det som kommer til å skje i norge også. Norge er snille nå, men er de som får komme inn til norge, snille tilbake da? Nei se og lær av Danmark!!!

    SvarSlett
  3. Det var en tid da hele den store vestlige propaganden i hånd med sikkerhets og militær styrker var ute etter kommunister, en fiende, og en samlet front. Vesten started kriger og skapte usikkerhet i verden og tjente sotre summer.
    Etter fallet av den sovietiske kommunismen som var like ille som den kapitalistiske og demokratiske vesten måtte finne en ny fiende, de hadde allerede planene klare, trorisme med tilknytting til muslimer verdens over. Planen var/er absolutt dominans i verden.
    Bare idioter, naivitet og simple vesener kunne tro på en slik påskudd.
    Det er ingen trusler fra muslimer eller andre grupperinger, om noen selv vil prøve seg med trorhandlinger ville ikke være noen reell trusel slik de påstår. Det hele er bare en påskudd for mer krigsføring, de vil at du være med.
    Ikke støtt deres politikk og propaganda, heller stå imot dem og beskytt menneskeheten.
    Støtt Zeitgeist Movement før det bilr for sent.

    SvarSlett
  4. Jeg lurer mest på når det går opp for folk at Al-Qaida ikke har stått bak hverken 9/11, London bombene, eller Madrid for den saks skyld. At Al-Qaida tar på seg ansvaret er jo en annen sak. Ingen ting er jo bedre for en terror-organisasjon enn å bli beskyldt for å stå bak spektakulære terrorhandlinger, det er jo denne frykten som er selve terroren. Problemet er at menigmann sluker alt som står i avisene rått, og aldri ser litt utenfor den "oppleste og vedtatte" sannhet. Søk litt på nettet rundt f.eks London bombene så vil du finne mye interessant. Visse du f.eks at Emergency Services og Scotland Yard hadde "terrorøvelse" akkurat når bombene smalt. Og gjett hva de trente på, jo at en gruppe terrorister hadde bombet undergrunnen (tilfeldigvis samme stasjoner som ble bombet), og at en buss ble bombet (tilfeldigvis i samme gate som det faktisk skjedde, på akkurat samme tidspunkt). Tror du meg ikke? Søk på nettet så vil du finne flere intervjuer med polititjenestefolk som uttaleler seg om at dette var "en veldig merkelig tilfeldighet". Har du noen gang hørt dette i norske media? Ikke det nei... Har du noen gang sett et video-opptak av den flyet som visstnok skulle ha truffet Pentagon, verdens best overvåkede bygning med flere tusen kamera hadde dessverre ikke noe kamera som filmet akkurat denne siden, kun et kamera som viser 4/30 dels sekund av en eksplosjon. Søk på 9/11 conspiracy, og London bombings conspiracy og se selv! Det jeg nevner her er bare toppen av isfjellet!

    SvarSlett
  5. Synd valgkampen er over... helt utrolig at Jens Stoltenberg fortsetter som statsminister og at folk her i landet kan være så naive å la muslimene "overta" her. Helt greit at de som oppfører seg og lærer seg norsk får være her. Men de får jobbe og leve etter norsk lov! Hvorfor er det så milde straffer her i landet?? Fengslene er jo hotel, mens sykehjemmene er nedslitte og de som er så heldige å få en plass, må ofte dele rom med en annen. Kan de ikke heller bytte om sykehjemmene og fengslene? Hva er et for en bakvendt politkk vi har her i landet!!!!!

    SvarSlett
  6. Trekk samtlige styrker ut av Afghanistan først som sist. Denne utmattelseskrigen er ikke mulig å vinne. Dette tok det Sovjet 10 år å innse. Hvor lang tid skal det ta Vesten å innse det samme? 10 år? 15 år? 20 år? Taliban har en utømmelig kilde til rekruttering. Man klarer ikke å nedkjempe Taliban krigerne i samme takt som nye generasjoner vokser frem. Det er demografisk umulig. Talibans krigføring har en religiøs legitimering i form av hellig krig som gjør at motivasjonen til å holde dette gående i evig tid er til stede. La de leve i sin religiøse middelalder. Vesten er bedre tjent med å bekjempe religiøs fundamentalisme på hjemmebane (fra både kristne og muslimer).

    SvarSlett
  7. Jeg lurer mest på når det går opp for folk at Al-Qaida ikke har stått bak hverken 9/11, London bombene, eller Madrid for den saks skyld. At Al-Qaida tar på seg ansvaret er jo en annen sak. Ingen ting er jo bedre for en terror-organisasjon enn å bli beskyldt for å stå bak spektakulære terrorhandlinger, det er jo denne frykten som er selve terroren. Problemet er at menigmann sluker alt som står i avisene rått, og aldri ser litt utenfor den "oppleste og vedtatte" sannhet. Søk litt på nettet rundt f.eks London bombene så vil du finne mye interessant. Visse du f.eks at Emergency Services og Scotland Yard hadde "terrorøvelse" akkurat når bombene smalt. Og gjett hva de trente på, jo at en gruppe terrorister hadde bombet undergrunnen (tilfeldigvis samme stasjoner som ble bombet), og at en buss ble bombet (tilfeldigvis i samme gate som det faktisk skjedde, på akkurat samme tidspunkt). Tror du meg ikke? Søk på nettet så vil du finne flere intervjuer med polititjenestefolk som uttaleler seg om at dette var "en veldig merkelig tilfeldighet". Har du noen gang hørt dette i norske media? Ikke det nei... Har du noen gang sett et video-opptak av den flyet som visstnok skulle ha truffet Pentagon, verdens best overvåkede bygning med flere tusen kamera hadde dessverre ikke noe kamera som filmet akkurat denne siden, kun et kamera som viser 4/30 dels sekund av en eksplosjon. Søk på 9/11 conspiracy, og London bombings conspiracy og se selv! Det jeg nevner her er bare toppen av isfjellet!

    Dette må jo være tidenes største oppgulp! For mye grisefor karnskje?Har også sett det programmet på tv....Som og si at Hitler ikke drev utrensking av jødene..Nei Makan.Skam deg

    SvarSlett
  8. valget var en katastrofe!! må si jeg har virkelig vært deprimert etter at samme møkkagjengen ble valgt igjen.. de rekker å fylle norge med muslimer på fire nye år,og da er det forsent!! jeg skjønner ikke at så mange prosent av norges befolkning kan være så ufattelig dumme at de ikke får opp øynene før det er forsent!?

    SvarSlett
  9. Stemte for først gang Frp for å få en stopp på innvandringen av asylsøkere og familiegjenforeining. Ser av jobben min i Oslo hvor mye det koster samfunnet å slippe inn folk fra den 3. verden.... I Oslo skal ikke mine barn vokse opp! Finnes det ett vellykket muslimsk land i verden?

    SvarSlett
  10. Du som er så tilhenger av konspirasjonsteorier. Bruk hodet. Man kan si mye rart om USA, men det er i hvert fall et ganske åpent land. Det hadde vært umulig at USA selv skulle kunne stå bak 9/11, dette ville involvert så mange personer at det er utenkelig at ingen hadde kommet frem med opplysninger om disse konspirasjonene. Det er lov å bruke hodet.

    Jeg har til og med hørt om de som hevder det ikke var noen fly som traff tårnene det hele var kun manipulert i tv-sendingene. Det var en tidligere SV politiker som hevdet dette. Skremmende at folk kan bli så dumme og tro på noe så idiotisk. Det var da vitterlig tusenvis av øyevitner som så fly treffe tårnene.

    SvarSlett
  11. Og hvorfor kan ikke de som absolutt er så fasinert av ett flerkulturelt samfunn flytte til ett annet land?

    SvarSlett
  12. Begynner å bli drittlei morderiske muslimer, som truer med drap av sivile og terror hele tiden. Synes muslimer burde stenges ute av Europa. Ja da, det finnes snille muslimer, men de som virkelig er religiøse er bare drittfolk. Men mange vil nekte å innse dette før det har gått for langt. Det skjønner jo mange allerede i dag.

    SvarSlett
  13. vet ikke hva som er skumlest egentlig. ekstreme muslimer eller ekstreme fascister.

    og artig at du skulle nevne hitler. hitler la skylden på kommunister når riksbygningen brant ned. riksbygningen gav han den støtten han trengte for å starte 2. verdenskrig.
    mest sansynligvis var riksbygningen en innsidejobb. morsomt tilfelle at hele krigsapparatet stod klar på hælen til "startskuddet gikk", selv etter at tyskland var blitt demilitarisert etter krigsoppgjøret.
    Finnes det et bedre eksempel?


    Nazismen tapte 2. verdenskrig, fascismen vant. Fascismen lever i beste velgående i dag. At ikke folk innser dette er meg helt ubegripelig. Snakk om å være blottet for evne til å danne selvstendige tanker. Noen bare spy ut retorikk som har blitt matet inn med teskje fra xenofobiske politikere.
    politikere som frekventerer Bilderbergermøter og som flerfoldige ganger har blitt refset fra internasjonalt hold for å ytre seg rasistisk. Og disse får lov til å inneha politiske verv..

    SvarSlett
  14. Når jeg leser en del av innleggene her blir jeg ganske lattermild. Her er det altså personer som ukritisk tror på konspirasjonsteorier om at det er amerikanere selv som dreper sine landsmenn bare for å gi muslimer skylda. Hvor naiv og lite intelligent kan man bli spør jeg.
    At muslimerer forbannet på vesten er vel kanskje ikke så rart når man sender soldater for å skape "fred". Sannheten er at vesten ønsker kontroll over noen land de anser som en trussel mot vesten. Det vil ikke bli noe fred skapt med våpen om man tror det. Dagens situasjon er at stadig flere unge mennesker blir med i ekstreme muslimske organisasjoner som ønsker å " erobre" verden og gjøre denne til en muslimsk verden helt i trå med koranens budskap. En imam sa en gang: " Vi skal erobre verden. Ikke med våpen, men med kvinner og barn". Når muslimske organisasjoner blir så ekstreme skjønner jeg godt at mange land går sammen om å prøve å få kontrollen over disse folkene. De truer den demokratiske delen av verden og de gjør det faktisk på dørstokken vår. At politikere velger å late som om "alt er bare bra" tror jeg kommer av redselen for å stemples som rasefientlig og nasjonalistisk. Venstresida i Norge har fått fritt spillerom til å utvide begrepet rasist til å omfatte alt fra å hedre det norske flagget til det å ikke ønske innvandrere velkommen til Norge, og de har gjort en så god jobb at det nesten kan virke som svært "poppis" å hate alt som smaker av norsk kultur. Tiden er kanskje moden for å titte litt næremere på hvem disse 508 000 registrerte innvandrere egentlig er. Ingen skam å være kritisk og det vil være mye tryggere for resten av oss som bor her i landet dersom vi fører en strengere kontroll med hvem vi tar inn i landet vår for den dagen det virkelig smeller her til lands er det ikke bare terroristene som er ansvarlige, men også de mange politikere som valgte å snu ryggen til et problem. En Oberst sa til meg den gang jeg var fersk underoffiser: " Du er ansvarlig for alt du gjør og alt du unnlater å gjøre." Dette burde vel også gjelde våre folkevalgte.

    SvarSlett
  15. To spørsmål

    a) Hvor mange nordmenn er drept av muslimske terrorister i Norge?
    b) Hvor mange muslimer er drept av norske soldater i Afghanistan?

    SvarSlett
  16. Muslimer hater oss i vesten fordi at de har kolossale mindreverdighetskomplekser over for oss. De kan se, at de lever i evig fattigdom, undertrykkelse, krig og terror, og teknologisk sett vet de ikke en gang hvordan man bygger en sykkel. Det eneste riktige må være, at muslimer lever der hvor islam råder, for de kan ikke integreres i siviliserte land. Derfor burde alle som bekjenner seg til islam i Europa, tilbakesendes til taliban og al Qaida land, det er det systemet de er mentalt tilpasset. Dette århundres fremste kulturelle kamp blir og få avislamisert Europa, og erklære islam som det det er, en terrorideologi, som skal forbydes i siviliserte land, akkurat som nazismen er de fleste steder.

    SvarSlett
  17. d) Hvor mange Innvandrere som har blitt drept av nordmenn? 11, siden 1997.
    e)Hvor mange nordmenn som har blitt drept av Innvandrere? 107, siden 1997.

    De utgjør 15% av befolkningen, står for 10 ganger mer drap av nrodmenn enn omvendt, wow, digg med flerkulturelt samfunn dere.

    SvarSlett
  18. Meget godt sagt. Islam er en religion som oppfordrer sine tilhengere til å hate jøder. Koranen er full av oppfordring til utryddelse av jøder. Hvordan en religion som oppfordrer til drap på en nasjon får lov å eksistere i Norge ser jeg på som naivitet fra de styrende makter. Vel og merke er det religionsfrihet i Norge, men det er tross alt en forskjell på å barbere seg og å kappe av seg hele hodet.
    Muslimer i Norge og Europa forøvrig roper ut om at mennesker i midt-østen ikke praktiserer Islam korrekt, men kan det være at det nettopp disse menneskene som faktisk praktiserer Islam korrekt?

    Det får være grenser for hvor frilynte vi skal være i dette landet.

    SvarSlett
  19. Riktig at antall nordmenn drept av innvandrere er høyere enn omvendt, men ikke alle disse innvandrerene er muslimer. Nå er det radikal islam som diskuteres her og ikke innvandrere generelt.

    SvarSlett
  20. Sitter her og tenker at det har blitt slik at man må være anonym for å diskutere radikal islam. Alt annet kan jo være forbundet med livsfare.

    SvarSlett
  21. Det er ikke lov å føre statistikker over hvor mange muslimer, jøder eller andre rasers befolkning dreper. Innvandrere har drept 107 siden 1997 skrives det, men det kunne nok likegodt stått muslimer, det er den eneste religionen som aksepterer drap i religionens navn. Jeg tror ikke vi har en drapsepidemi blant jøder, hinduister, buddister eller protestanter og katolikker. Vi har ikke så mange muslimer i landet at det forsvarer det høye antallet drap og voldtekter som de står bak, hadde det vært 2 millioner i landet så okay, greitt nok.

    SvarSlett
  22. Dette er noe de folkevalgte vet veldig godt, men de snur ryggen til dette problemet. Det kan virke som det er mer viktig å følge opp alle FN,s teite resulusjoner enn å ta vare på og trygge hverdagen til den etniske norske befolkningen. Politikere tror at dersom de bare etterkommer alle krav fra muslimer vil de nok bli på vårt parti. Det skjer aldri spør du meg. Ennå er muslimer en minoritet i Norge. Hva skjer den dagen de ikke lenger er det? Den dagen dette skjer tror jeg at jeg likegodt kan bli flyktning og asylsøker jeg også.

    SvarSlett
  23. norge er allerede ødelagt...og jeg har flyktet fra landet, jeg orker ikke bo i min hjemby oslo mere, som er blitt en utrolig kjip og jævlig og aggressiv by. Jeg har nå flyttet til thailand. her går det ennå an å leve.

    SvarSlett
  24. Når vi nå er inne på terror og mulige trusler mot Europeiske land, kan jeg ikke la være å tenke på saken rundt Krekar.
    Her ser vi et tydelig eksempel på norske politikeres dobbelt moral. I disse dager sitter det to dødsdømte menn i kongo, og i denne saken ønsket ikke Støre å gripe inn mot dødsdommen annet enn å prøve, på godt norsk politikervis, å kjefte ihjel det kongolesiske rettsapparatet. Støres unnskyldning for å ikke gripe inn med annet enn ord om hvor "skuffet" Norge er ble begrunnet med at Norge måtte respektere andre lands rettssystemere. Tilbake til Krekar. Irak har også et rettssystem som ikke er værre enn Kongos, men likevel kan ikke Støre respektere Irak og av den grunn sitter Krekar godt plantet her i Norge til tross for gjentatte krav om utlevering. Hva er forskjellen....jo Krekar er en bevist og ettersøkt terrorist, som også har fremsatt trusler mot Norge mens de to arresterte i Kongo er dømt på bakgrunn av misstanke. Jeg begynner å lure på hvilke direktiver som driver Støre så langt ut i sørpa at det her oppstår helt klart en forskjellsbehandling av dimmensjoner. Enten får man respektere alle lands rettsapparater. Hvis ikke får man la være å respektere noe annet lands rettssystem for så gripe inn i kongosaken, men til det tror jeg Støre er litt for feig.

    SvarSlett