fredag 18. september 2009

Hjelper jo lite å juge uansett....

Carl I Hagen skal selge huset sitt, og innrømmer i den forbindelse at garasjen hans ikke er lovlig satt opp. "Umulig ikke å være kjeltring i dette landet" uttaler Hagen til Dagbladet.

Det er lett å være enig med Hagen, og tilogmed få sympati med han til tross for at han har gjort noe han strengt tatt ikke burde gjøre.

Han scorer stort på å si sannheten her. Vi husker jo alle sakene i de siste par årene der politikere har forsøkt å lyve seg fra ulike forhold og episoder. Pinlig!

Politikere bør notere seg følgende gratis kommunikasjonsråd:
  1. Det er ikke nødvendigvis farlig å bli tatt for å ha gjort noe galt. Det er menneskelig å feile, og man kan tilogmed komme styrket ut av en ellers kjedelig situasjon om man er ærlig.
  2. Om man forsøker lyve for å unngå å bli tatt taper man. Det er stygt å lyve, og som politiker er tillit det viktigste man har.

Hva mener du? Bør vi ha sympati med folkevalgte som begår lovbrudd?

7 kommentarer:

  1. Nå er det vel på ingen måte ulovlig å selge uten at den er byggemeldt så lenge han opplyser om det. Svært mange boiger selges på denne måten. Noe han visstnok har gjort allerde i boligannonsen. De fleste pleier å spare slike opplysninger til langt bak i prospektet, Redd han fakrisk har opptrådd mer redelig enn de fleste andre i samme situasjon.

    SvarSlett
  2. Nei, selv ikke folkevalgte bør få sympati. Der kan du se, selv frp're er kriminelle.

    SvarSlett
  3. Han kunne jo gjort en politisk høydare av dette da. Tatt med seg media ned på kommunehuset og fått alle skjemaer og stønnet og bært seg som den ekte Frp'er han er men poengtert at han som alle andre må holde seg innenfor loven, men med Frp ville det blitt mindre byråkrati. Neida bare kjøre på og fortelle at alle andre er tullinger..
    Men det viser jo bare at det er kjeltringer og slendriander i dette partiet.
    Det er ikke så mange årene samme fyren kastet sitt private malingavfall i en søppelkontainer utenfor et hagesenter på Nøtterøy. http://tb.no/article/20050804/NYHETER/50804005

    Jeg er glad for at han nå skal gå inn og være rådgiver for næringslivet, han virker jo som en seriøs og troverdig kar...

    SvarSlett
  4. Kvalmende sosialist, den siste her.

    SvarSlett
  5. Så alle FRP'ere er kjeltringer fordi personen som eide huset FØR Hagen har oppført en garasje der uten å søke? Hagen har opptrådd svært ærlig i saken, i motsetning til visse andre politikere som prøver å lyve seg unna... Tør minne om at senterpartiet nå har ny partiformann?

    SvarSlett
  6. Synes fortsatt med ref. til første innlegg at det er greit om norsk media ikke hetser personer for "ikke saker" selv om de er fra FRP. De fleste andre boligselgere markedsfører ikke slike ting allerde i annonsen. Hagen hsr her opptredd korrekt og burde sluppet dette. Tror ingen er tjent med at FRPére forkjellsbehandles enten man liker de eller ikke.

    SvarSlett
  7. Dæven jeg har oppdaget at jeg er en skrekkelig kjeltring !! Må nok levere fra meg førerkort og belage meg på en lengre fenselsstraff!

    Saken er den at jeg kjøpte en bruktbil for noen uker siden og det viser seg at selgeren ville kvitte seg med bilen fordi han ble tatt for sinnsvak griekjøring ! Uff og uff, og jeg som trenger førerkort på grun av jobben også, nå blir det trygd på meg framover, dvs når jeg slipper ut av fengsel !

    Egentlig smart av bilselgeren å selge bilen han brukte da han brøt loven for nå må jo JEG ta straffen i stedet for han!

    SvarSlett