søndag 27. september 2009

Whitetrash!


To jenter ble fredag kveld bortført og voldtatt i Oslo. Jentene skal ha blitt holdt fanget i en leilighet på ukjent sted i flere timer før de klarte rømme.

Jentene ble tvunget inn i en mørk, eldre bil av to ukjente menn utenfor karaokebaren Trumpet i oslo. Etter en kjøretur ble de truet til å bli med inn i leiligheten der ugjerningen skal ha funnet sted.

Jentene er ikke kjent i Oslo, og har ennå ikke klart å vise politiet hvor leiligheten ligger.

Man kan spørre seg om hva slags whitetrash lowlife scum som får seg til å gjøre slikt mot unge og muligens berusede jenter.

De skyldige bør straffes strengt!


Prioritererer politiet saker som dette høyt nok, og er det håp om at gjerningsmennene blir tatt?

17 kommentarer:

  1. Tja.. ironisk? Whitetrash eller blacktrash..ingen vet noe ennå. Det normale er at de røde aviser beskriver norske hvite gjerningsmenn, men er det mørkhudede, beskriver de ikke.

    SvarSlett
  2. Dersom det hadde vært mørkhudede hadde det stått i artikkelen.
    Sånn er det i Norge - om det ikke er nordmenn som har gjort ugjerningen, skal det på trykk. Er det en av oss, trenger vi ikke bry oss med hvilken bakgrunn de har.
    Har vel gjerne en sammenheng med hvor mange rasister det finnes her i landet.

    SvarSlett
  3. Det der er vel ikke helt riktig vel? som regel så blir det fortalt om hvilke etnisitet gjærningsmannen har uansett, når det lekker ut. se for eksempel art om den 13 år gamle jenta som ble forsøkt voldtatt i lørenskog.

    SvarSlett
  4. Det er vist i statistikk at voldtektsmenn oftest er norske ;)
    Men dette er ikke noe tema om norske eller utlendinger, uannsett hvem som har gjort det, så fortjener dem streng straff...Voldtektstraffene er utrolig milde her i Norge...Helt sykt kvaltm...

    SvarSlett
  5. Til den nederste karen, du er en av de tullingene som finner opp statistikker for å ha en trumfkort fordi folk ikke gidder sjekke opp.

    PR zomalier voldtas kvinner flere hundre prosent oftere enn pr normall. En gjennomsnittszomalier står for 6 ganger så mye kriminatlitet som en gjennomsnittsnormann. Dette var avansert matte for deg tenker jeg. Seff er etniske nordmenn øverst på all statistikk, teknisk sett er 90% av norge nordmenn pr. bok.

    SvarSlett
  6. Ifølge TV Norge så er voldtektsmennene utlandske..

    SvarSlett
  7. Statistisk er 80% av alle voldtektene i oslo begått av utlendinger, selv om de utgjør "bare" 20 % av oslos befolkning.....


    At de fleste voldtekter i landet er begått av etniske nordmenn, er ikke så rart når etniske nordmenn er majoriten av befokningen.

    SvarSlett
  8. 'sett fra en annen vinkel'. ja, hva med å gjøre et forsøk?

    SvarSlett
  9. Alle som voldtar skulle vært gjella.

    SvarSlett
  10. Problemet er ikke etnisitet. Problemet er at ingen skal få særlig straff her til lands. Og så skal de slippes fri etter halve tida. Gjelling er tingen for slike og kutt ut snakk om menneskerettigheter. Det er for folk som oppfører seg.

    SvarSlett
  11. Det nevnes her at 80% av voldtekter utføres av utlendinger. Dette stemmer ikke.
    80% av OVERFALLSVOLDTEKTER utføres av folk med utenlandsk opprinnelse. OVERFALLSVOLDTEKTER (voldtekter med tilfeldig offer på gata) utgjør 10% av totalt antall voldtekter, 90% foregår i helt andre former. Dette skjer oftest i hjemmet, på arbeidsplasser, og andre tilfeller der den som utfører voldtekten er kjent. Her har vi ingen tall på hvor mange som utføres av utlendinger.

    SvarSlett
  12. I 2008 var 100% av alle overfallsvoldtekter i Oslo, som ble anmeldt utfört av menn med utlansk opprinelse. Ett minimalt antall av sakene blir löst.

    SvarSlett
  13. stemmer ikke at forbrytere med annen etnisitet enn norsk oppgis...dette blir tvert imot systematisk undertrykket. F.eks. han fyren som drepte disse tre menneskene i Tromsø; han ble beskrevet som finnmarking i pressen, mens han var mørk utlending tidligere bosatt i Båtsfjord...

    SvarSlett
  14. dere kan jo ikke utrykke dere på norsk, så klager dere over utlendinger osv.... skjerp dere. uansett, alt er deres egen feil, slutt å stem på APer og SV (kommunister)... INGEN fortjener voldtekt, etter min mening, men å bli tvunget inn i en bil ved stengetid virker "diskutablet". Nok av folk til å bry seg om situasjonen, uavhengig av omgivelsene.

    SvarSlett
  15. Vist i statistikk at de fleste voldtektsmenn er norske? hahahahahahahahah.
    Morsom du.
    For det første : antall? mulig pga at det bor langt flere nordmenn i landet her en innvandrere
    For det andre :
    24 av 24 overfallsvoldtekt i fjor var overfallsmannen en med afrikansk etnisitet.

    Poengterer man noe slikt blir man sett på som rasist, POLITISK KORREKTHET ØDELEGGER VERDEN.

    SvarSlett
  16. Hvorfor ba ikke jentene taxisjåføren å ringe til politiet? Hvis han kom til den bygården der det hadde skjedd for å hente de, kunne han ha ringt inn addressen og hele saken hadde da vel blitt oppklart ganske fort. Et eller annet stemmer ikke helt her tror jeg.

    SvarSlett
  17. Augusta.. helt enig

    skal en del til for a tvinge to inni en bil og holde dem i bilen og deretter faa dem i leiligheten. Nei nei...tror heller de dro frivilling og snudde rundt paa hele saken naar noe gikk gale i siste liten. vil ikke vaere forste gang det skjer.

    SvarSlett