mandag 28. september 2009

Et stort tap - men noen vil tjene penger...


Det var et stort tap at Michael Jackson ble borte. Og og for mange, som Omer, er det tap av en god venn.

Likevel vil vi i tiden som kommer se mange som vil tjene penger på Jackson. Alt fra imitatorer til selgere av "MJ effekter" - både ekte og uekte - vil forsøke å sko seg på all publisiteten.

MJs formue og eiendeler skal også fordeles blant arvinger. Her ligger det mye, for rettighetene til MJs låter vil tjene penger i mange mange år fremover.

Det er også skrevet at MJ hadde mye gjeld. Spørsmålet er om fremtidige inntekter på rettigheter etc vil tjene mer penger enn det koster å dekke gjelden.

Skarpe advokater vil i alle fall tjene en formue på denne tragiedien, for oppgjør av boet vil utvilsomt havne i retten. Mange ønsker raske penger, og mange ønsker mye penger.

Det er trist at en så stor artist og personlighet for mange kun er en inntekt. Men slik er musikkbransjen. Det er business.


Blir MJs minne overskygget av alle som nå vil tjene penger på artisten?

3 kommentarer:

  1. Hmm, som Bhattis mor hadde jeg blitt meget skuffet over denne uttalelsen. Var Michael viktigere enn henne? Dessuten, "den enes død, den andres brød"!!! Sånn er det bare!

    SvarSlett
  2. Jeg tenkte akkurat det samme,jeg hadde blitt veldig skuffet hadde min sønn sgt det samme,,Syntes denne fyren er patetisk,nok en "wannabe"

    SvarSlett
  3. Skjønner at Omer er lei seg. Men å si at MJ har betydd mer enn for eksempel moren og faren sin er litt drøyt. Tror faktisk ikke MJ hadde likt den uttalesen heller.

    Omer kommer nok til å melke MJ død som alle de andre. Jeg kommer i alle fall ikke til å kjøpe cdèn hans når den kommer ut. Han kjente MJ men han har ikke MJ`s talent. Han er milevis unna.

    SvarSlett