mandag 28. september 2009

Berlusconi tjener penger på skandaler!


Nok en gang har Berlusconi havnet på avisenes forsider etter fiffige uttalelser. Det vi ikke tenker på er at han kan tjene penger på alle skandalene han selv lager.

Berlusconi eier en rekke aviser som tjener penger på skandaleoppslag. Hver gang den frittalende statslederen "tilfeldigvis" dummer seg ut, så kan han faktisk tjene penger på det!

Og det er nok av skandaler å velge mellom. Hvor mye penger han tjener på hver skandale er uvisst. Men i Italia selger skandaler aviser minst like godt som her hjemme.

Så når han sier noe dumt tjener han penger. Han kan tilogmed tjene penger når det avsløres at han har hatt kontakt med prostituerte mer enn en gang. Og når han dummer seg ut offentlig: Penger i banken!

Å være frittalende kjendis som selv kan tjene penger på sladrepresse og tabloidaviser er jo intet mindre enn genialt. Norske kjendiser: Se og lær. Eller kanskje "se og hør". For det er store penger å tjene på skandaler!


Det er kanskje mer rettferdig at kjendisene selv tjener penger på egne skandaler enn at pressen skal tjene penger alene på dette?

4 kommentarer:

  1. Ok, han tjener penger, mye penger men han fremstår jo som en nisse da.

    SvarSlett
  2. nei og nei.... nå har han sagt noe dumt igjen. godt det da, ellers hadde vi ikke fått høre noe fra italia - landet der krisa ikke biter

    SvarSlett
  3. Det kaller man JOKER!!

    italian Joker..as leader..

    SvarSlett
  4. hva skulle vi gjort uten han.. morsomste politiker noensinne:D

    SvarSlett