søndag 27. september 2009

Selv i de beste familier...


Det er funnet enorme mengder grov og bestialsk barneporno på en eks-politimanns PC i forbindelse med at han ble pågrepet i Bergen for en tid tilbake.

Dette viser at selv blandt de barn og voksne skal kunne stole 100% på finnes individer med legning og interesser som er mildt sagt skadelige og sjokkerende.

Det er ingen grunn til å tro at slike mennesker er overrepresentert i politiets rekker, men man bør kanskje stille spørsmål ved om mennesker i makt- og tillitspersoner burde kunne sjekkes bedre.

Et forslag - om kanskje litt drøyt - er om mennesker i slike posisjoner bør akseptere overvåkning av sine internett- og telefonlinjer med verktøy som avdekker fildeling og surfing på tvilsomme nettadresser - eller kontakt med kjente/mistenkte pedofile i inn- og utland.


Hva mener du? Bør enkelte yrkesgrupper akseptere overvåkning?

2 kommentarer:

  1. jeg leste akkurat den artikkelen på tv2nyhetene.no , og ble ganske sjokkert og sur over at det finnes slike mennesker her i verden.
    Jeg skal selv søke på politihøyskolen når jeg er ferdig med videregående (og militæret). Og jeg føler at jeg er enig med deg at folk med større makt som f.eks. politiet, burde blitt overvåket litt mer enn andre.
    Noen føler da kanskje at de blir krenket og ikke får noe privatliv, men så lenge man ikke driver med noe ulovlig så burde man (som regel) ikke skamme seg for mye, til at det ikke er verdt å passe på at ingen misbruker makten og tilliten de har fått.

    SvarSlett
  2. Jeg skjønner ikke hvorfor det er så stor mediaoppmerksomhet rundt fildeling/piratbay og snakk om å stenge deres internettsite når det finnes så mye verre ting der ute!!! På tide å sette litt søkelys på disse monstre som misbruker barn. De fleste vil ikke tro at det er sant-det er altfor grusomt og skremmende å tenke på. Men noe MÅ GJØRES!

    SvarSlett