mandag 28. september 2009

Hvordan tjene penger - Teori og praksis.


Raske penger - planen var god, men ikke så lett å tjene hundre millioner på tyve minutter i praksis...

Tilsammen seks personer er nå tatt etter ranet i sverige. Ranerene var utvilsomt på jakt etter å tjene penger på en rask og enkel måte. Det var ikke så lett likevel viste det seg.

For selv om de nok hadde en god plan for hvordan de kunne bli rike på kort tid, så var neppe planen god nok til å sikre pensjonen.

Et liv i luksus uten å jobbe blir nok fortsatt bare en drøm for disse. Og om de i fremtiden skulle slumpe til å tjene penger - raskt eller ved å jobbe - så må man regne med at myndighetene vil inndra alt.


Men det er nok utvilsomt flere som drømmer om å tjene penger. Mye penger - raskt. Folk flest klarer seg greit på vanlig lønn, men ekstra penger lokker alltid.

Noen tipper lotto, mens andre finner mer kreative måter for å tjene penger raskt. De seks som nå har brent seg kan se langt etter sine raske penger.

Er det mulig å tjene store penger raskt uten å bli kjeltring?

4 kommentarer:

  1. 6-12 års fengsel, og såfremt ikke utbyttet kommer til rette, ca 50 mill svenske zloty på hver?

    SvarSlett
  2. Når de slipper ut av fengsel kan de leve i luxus, siden de sikkert har tatt med i planen at de eventuellt kan bli tatt og derfor har de sikkert gjemt bort pengene slik at de kan hente dem ut etter de slipper ut av fengsel (slik som nokas gjenge gjorde om jeg ikke tar feil, husker ikke om pengene de ranet ble funnet)

    SvarSlett
  3. Fengsel er vel en slags sikker pensjonstilværelse, mat og tak over hodet og ingen bekymringer for regningsbunken.

    SvarSlett