søndag 27. september 2009

Løgner! Dette kan umulig stemme!


Serbisk presse navngir nå personer de mistenker står bak helikopterranet i Stockholm.

De navngitte mennene skal ha bakgrunn fra serbiske spesialstyrker, og er velkjente kriminelle i Serbia.

Spørsmålet er om pressen har blitt litt for ivrige etter å selge aviser, eller om de faktisk sitter på reell innsideinformasjon i saken.

Om avisens kilder har rett, hvorfor gikk de da til avisen i stedet for til politiet? Med tanke på den utlovede dusøren på 7 millioner ville det jo være dumt å snakke med en journalist i stedet for svenska polisen.

Er sensasjonshungeren blitt for stor i denne saken?

4 kommentarer:

  1. Kan de ikke ha gjort begge deler?

    SvarSlett
  2. Man skal alltid ta det som står i avisen med en klype salt, venter litt med å se hva politiet kommer frem til, tilslutt.. Trodde det lukta litt UCK i starten, men ja spekulasjoner :)

    Det kommer ofte en del grunnløse spekulasjoner fra den kanten også, spesielt i starten av utredninger. Hadde det vært i Norge hadde Arne Johansen utnyttet anledningen til å sutre for å karre til seg og sine mer goder ;) (en avsporing men den fyren gjør meg faen meg kvalm)

    En ting er klart. Det her var ikke utført av en "typisk" kriminell, det var proft, det var seriøst gjennomtenkt og folka kunne t.o.m fly helikopter. Den siste parameteren burde hjelpe en god del for å finne de skyldige, fordi det er ikke så forbanna mange som kan akkurat det!

    SvarSlett
  3. De navngir de arresterte. De navngir ikke nødvendigvis de skyldige.

    SvarSlett
  4. Ja, jeg er enig. De navngir jo de som allerde er blitt arrestert av politiet. Avisens kilde oppgir bare noe personalopplysniger, og det er jo noe politiet allerede vet (siden de er arrestert/pågrepet av dem.)

    Dessuten er det 99% sikkert at de er skyldige og står bak ranet sammen med andre kriminelle serbere fra "Pink panther"-ligaen.

    Her er noe som taler enda mer for dette:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pink_Panthers

    Overbevist nå?

    SvarSlett