mandag 5. oktober 2009

Så NÅ var det hele en lek og et spill om penger!


En ny kilde bekrefter nå at Moland og French virkelig hadde planer om et krigsspill i Afrika, slik de selv har hevdet. Kilden har selv investert penger i prosjektet, omkring 350000 kroner, som muligens må ansees som tapt.

Disse opplysningene kan bidra til å renvaske de to nordmennene for anklagene om leiesoldatvirksomhet, og forklarer de brutale treningsvideoene.

Men likevel: Gutta sitter fengslet for drap. Og det ser ut til at det er for sent til at penger kan være løsningen til å få de hjem.

Mye tyder på at de faktisk ER uskyldige, selv om mange her hjemme fortsatt tror de er drapsmenn. Sannheten er det bare de selv som kjenner.


Bør disse nye opplysningene medføre at vi legger økt press på Kongo for å få nordmennene hjem?

7 kommentarer:

  1. Kjære venn... hvor mye tull skal du fortsett å skrive i bloggen din??? Hvilken interesse har du EGENTLIG i denne saken???

    SvarSlett
  2. I TILFELLE EN AV DISSE MORDERE HADDE VAERT SOENNEN MIN HADDE JEG OGSAA PROEVET ALLE MULIGHETER TIL AA PAAVIRKE MYNDIGHETER TIL AA INVOLVERE SEG

    SvarSlett
  3. Tull? Hvilke interesser har DU egentlig da?
    Det går an å engasjere seg i diverse saker uten at det ligger noe mere bak.
    Og maken til heksejakt som denne har jeg ikke sett maken til. Få Moland/French hjem til Norge så kanskje de holder seg i livet til vi får en forklaring på saker og ting. Og du siste anonym, på hvilket grunnlag kan du kalle dem for mordere? Det er ikke blitt bevist enda..

    SvarSlett
  4. Ryk og reis! Jeg har jobber sammen med Moland i forsvaret og fra dag 1 ble han oppfattet som en rambo som ikke klarte å skille virkelighet fra tv-spill! La han få straffen hvor han har hatt sin virksomhet. At det er i Kongo... Synd for han og bra for Norge...

    SvarSlett
  5. Her er det ikke mye empati for disse to. Ingen vet hva de har gjort, og derfor skal man ikke dømme uten virkelig å vite mer. Om Moland var en rambo i forsvaret betyr jo ikke at han er en morder. Jeg er forbauset over hvor kritiske folk er, ordet tolerans har visstnok forsvunnet ut av det norske språket.

    SvarSlett
  6. Helt enig. Utrolig mange folk som mangler empati for guttene og deres familie og som forhåndsdømmer på kommentarer om denne saken. Noen er tilogmed så umenneskelige og frekke at de skriver at de håper de blir avlivet eller at de råtner i det fengselet for resten av livet, og at de FORTJENER DET!! Men at de blir dømt uten en skikkelig rettsak det bryr de seg ikke tydeligvis ikke noe om.INGEN fortjener å bli henrettet eller sone i slike umenneskelige fengsler og alle fortjener en SKIKKELIG RETTSAK!! Dette gjelder ikke bare normenn såklart, men også kongolesere og alle andre. Desverre er det mange land som ennå ikke er i nærheten av å ha et rettferdig rettssystem som vi har i Norge. Og likevel sitter det folk her oppe og og dømmer andre til døden og det som verre er. Faderullan for noen utrolig sneversynte drittsekker. Håper rettferdigheten vil råde i slike land også en gang i fremtiden

    SvarSlett
  7. helt enig med anonym ovenfor.. og til anonym lengre opp på siden som sier at han eller hun har vært sammen med Moland i militæret, hvordan kan vi være sikker på at du ikke bare er en som gjør seg importen, du står jo ikke frem med navn og nummer,. derfor synes jeg ikke du skal komme med opplysninger om Moland når vi ikke har noen mulighet til og sjekke om disse opplysningene stemmer pga. din anonymitet. heldigvis finnes det IP adresser og div. >Hvis Molang var den ramboen i militæret som du påstår, hvorfor fikk han da tjenestegjøre i Telemarksbataljonen?? regner med at de ikke tar inn hvem som helst der, nei påstanden din står for fall.. og når dette er sagt så har jeg ikke noen annen interesse i denne saken, enn at mennesker blir møtt med mer empati og at alle har krav på en rettferdig rettsak, både innenlands og utenlands.forhåndsdømming er noe dritt!! mange av menneskene som skriver svar rundt på disse innleggene viser så lite empati for andre at jeg tror foreldrene hadde fått sjokk hvis de hadde sett hva deres håpefulle klarte å lire av seg. skriver håpefulle fordi jeg regner med at det er barn og ikke voksne mennesker som skriver slikt.

    SvarSlett